Remonttipalvelut pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella

Oletko suunnittelemassa asunnon remontointia? Kiinteistö Elmeriltä saat laadukkaat huoneistoremonttipalvelut, jotka kattavat kaiken purkuvaiheesta valmiiseen pintaan asti. Autan sinua ammattitaidolla kaikissa remonttiin liittyvissä tarpeissa pintaremonteista uudisrakentamiseen. Hoidan myös puolestasi tarvikkeiden kuljetuksen kohteeseen ja pois.

 

Asiakkaanani olet oikeutettu kotitalousvähennykseen asunnon kunnossapito- ja perusparannustöiden osalta, lue lisää aiheesta Verohallinnon sivuilta.
 

Keittiöremontit ja kylpyhuoneremontit

 

Toteuttamani keittiöremontti auttaa sinua saavuttamaan toimivan keittiötilan. Teen kaikki tarvittavat asennukset, mukaan lukien uudet kaapit ja työtasot. Toteutan myös kylpyhuoneremontit, märkätilojen rakentamisesta ja laatoituksesta kalusteiden asennukseen.
 

Pienet ja isommat pintaremontit: sisämaalaus, tasoite- ja lattiatyöt 

 

Toteutan sisämaalaus-, tasoite-, laatoitus- ja lattiatyöpalvelut vuosien kokemuksella. Olit sitten suunnittelemassa pientä pintaremonttia tai suuremman kokonaisvaltaisen remontin, voit luottaa, että saat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.
 

Hoidetaan remonttisi kerralla kuntoon

 

Kiinteistö Elmerillä on vuosien kokemus ja ammattitaito monipuolisista remonttiprojekteista, joten voit luottaa siihen, että työt sujuvat suunnitelmien mukaan ja lopputulos on laadukas. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti